Muskátli borozó – Hatlépcsős – Balatonfüred

Bemutatkozás

Az étterem nyitvatartása szezonálisan változhat, így a pontos nyitvatartási időről a feltüntetett elérhetőségeken van lehetőség érdeklődni.

Egyetlen látogató számára sem múlhat el füredi nyári este a hat lépcső megmászása nélkül! Balatonfüred városközpontjának tőszomszédságában, nosztalgikus retro hangulattal és klasszikus vendéglátással várja a Hatlépcsős Étterem vendégeit.

Történet

Az évtizedek óta működő étterem hivatalosan Muskátli Borozó névre hallgat, azonban mindenki csak Hatlépcsősnek hívja a környéken. Ennek eredete nem más, mint hogy hat lépcsőn tudunk feljutni a bejáratáig, mely lépcsősoron való távozás néha kihívást jelent a vendégeknek pár fröccs elfogyasztását követően. A Hatlépcsőst egyébként az isteni velős pirítósa tette közkedveltté.

Konyha

Az étterem egy beszélgetős estére is ideális, pörgős hely, figyelmes, kedves alkalmazottakkal, ízletes ételekkel és jéghideg italokkal. A velős és csülkös pirítósokon kívül a színes étlapról is válogathatnak a látogatók. A kínálatban megtalálhatóak olyan hagyományos magyaros fogások, mint a húsleves, cigánypecsenye, marhapörkölt, mákos nudli vagy a túrógombóc. A nyári melegben pedig a teraszon, klasszikus fapados hangulatban fogyaszthatják el a vendégek ezeket a kiváló ételeket hűsítő italok, borok társaságában.

A Hatlépcsős étterem nagyon kellemes hangulattal rendelkezik, ahol a kiszolgálás is mindig tökéletes: gyors, udvarias, pincérek gondoskodnak arról, hogy egytől egyig jól érezzék magukat kicsik és nagyok egyaránt, a kapott ízélmények pedig egészen biztosan mindenkit többszöri visszatérésre ösztönöznek majd.

Megközelítés

A személygépkocsival érkezők a közelben, körülbelül 100 méterre az étteremtől közterületen tudnak parkolni, melynek díja 300Ft/óra.