Morzsa Pékség és Delikát – Balatonudvari

Bemutatkozás

A Morzsa Pékség és Delikát jelenleg csak online rendeléseket fogad!

Ne bajlódj a reggelivel: a Morzsa Pékség és Delikát tálcán kínálja a ropogósan friss, egészséges péktermékeket. Ha nincs kedved kimozdulni, az se baj, hiszen Balatonudvari, Dörgicse, Mencshely, Vászoly, Örvényes, Aszófő és Balatonfüred területén akár házhoz is szállítják a forró finomságokat. Szép időben pedig asztalok és székek lepik el a deli előterét, hogy helyben is elfogyaszthasd a napindító kávédat.

Történet

Ismerősen cseng a Morzsa név? Nem véletlen, hiszen már vándorló Food Truck és Bisztró formájában is találkozhattál velük. Először 2015-ben kóstoltak bele a vendéglátás világába, a gasztronómiai élményt keresők pedig azonnal ráharaptak különleges ízeikre. A járvány beálltával adta magát az ötlet, hogy fókuszálják minden energiájukat egy online pékségbe, így került a családias hangulatú, kedves kis üzlet Balatonudvariba.

Kínálat

Sosem volt még ilyen egyszerű hozzájutni a tökéletes reggelihez! A Morzsa összefogott a Vál-völgyi Pékség csapatával és mennyei péksütikkel boldogítják mind a helyieket, mind a településen vendégeskedőket. Fonott kalács, csupacsokis kakaós csiga, túrós batyu és olyan vajas kifli készül az üzletben, ami még másnap is kiállja az ízpróbát. Már ha marad addigra, hiszen a ropogós külsejű, forró kiflinek bitang nehéz ellenállni.

Amióta sikerült beszervezni a helyi őstermelőket, már delikátként is üzemel. Kapható makói finomliszt, méz, Legjava lekvár és többféle gyógyhatású Herbatea tea is.

Megközelítés

A Morzsa Pékség és Delikát Balatonudvari és Fövenyes határán vár, a Kossuth utca–Táncsics utca sarkán.