Móló Café – Balatongyörök

A Györöki Jazzfiesta rajongói már tudják, hogy a Balaton-parttól alig 600 méterre fekvő Móló Café ideális hely a kikapcsolódásra. Részben azért, mert isteni a kávéjuk, de persze az sem árt, hogy csupamosoly a személyzet és hangulatos szabadtéri asztaloknál fogyaszthatjuk az italainkat.

Kínálat

Miután körbejártuk a balatongyöröki mólót, és elteltünk a magyar tenger utánozhatatlan látványával, a Móló Café széles italválasztékában biztosan gyógyírt találunk a szomjúságra. Frissen főzött kávék, zamatos magyar borok és rövidek adják a menü gerincét, és ha esetleg koktélozni támadt kedvünk, többféle opció közül választhatunk. Alapvetően bevált receptekkel dolgoznak, mint például a Mojito, Cosmopolitan, Tequila Sunrise és a Long Island Ice Tea.

Szolgáltatások

A kávézó barátságos légköre már első látásra is megragad, a pincérek szívélyes hozzáállása pedig csak tovább fokozza a hangulatot. Odafigyelnek a biztonságra, minden vendég után fertőtlenítik az asztalokat. Játékterem is van, ahol korosztálytól függetlenül bárki találhat magának szórakoztató elfoglaltságot.

Megközeíltés

Távolsági közlekedéssel éppolyan könnyen elérhető, mint autóval, hiszen nem sokkal a Balatoni Hajózási Zrt. györöki kikötője előtt pihen. A kocsival érkezőket pár száz méterre a kávézótól ingyenes parkolási lehetőség várja.