Magyaros Csárdás Étterem – Balatongyörök

Bemutatkozás

Sok évtizedes tapasztalat segítette hozzá a Magyaros Csárdás Étteremet ahhoz, hogy nem csak Balatongyörök, de egyben az ország egyik legjobb kisvendéglőjévé cseperedjen. Az üzlet sorsát egyengető Figder család minden megtesz azért, hogy az ide látogató családok és társaságok emlékezetes kulináris élményekkel gazdagodjanak.

Konyha

Az étlap teljes mértékben a magyar konyha tradícióit idézi, és a friss, minőségi alapanyagoknak köszönhetően az összes tétele meggyőző. A mennyei sülteket színes köretkínálat és többféle savanyúság teszi teljessé, de szerepel leves, saláta és desszert is a választékban. Nagyétkűek örömmel veszik majd, hogy bőséges adagokkal dolgoznak.

A tálalás is magas színvonalat képvisel. Főleg azért, mert az étel a magyar csárda-karaktert tükröző, hagyományos díszítésű tányérokban érkezik az asztalunkra. A fogások mellé ízes hazai borok, sör és különböző üdítők társulnak, ha pedig tele hassal elálmosodnánk, frissen főzött kávéval enyhíthetjük a fáradtságérzetet.

Megközelítés

Csendes kertvárosi környezetben fekszik a Magyaros Csárdás Étterem, a györöki Szent István utca 38-as szám alatt. Mivel nyaralók és apartmanok ölelik közre, rögtön fel lehet ismerni az épületet. Az autóval érkezők számára korlátozott számban ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak.