Lavender Terasz Étterem – Balatonvilágos

A Lavender Terasz Étterem elegáns, modern környezetben, tágas és hangulatos termekben várja a vendégeket kandallóval és gondosan válogatott zenékkel. A 2016 óta egész évben üzemelő étterem rendelkezik további 3 teremmel, és egy mediterrán kerthelyiséggel így kiválóan alkalmas nagyobb rendezvények, családi összejövetelek, születésnapok lebonyolítására.

Konyha

Az ételekhez csak friss és minőségi alapanyagokat használnak fel. Az étlapon szerepelnek magyaros, házias, nemzetközi ételek, kemencében sült pizzák, gyermeknek készült finomságok és mindenmentes fogások. A steak kedvelőknek mindenképp érdemes a Lavendert meglátogatni, hiszen kedvükre válogathatnak a Balaton egyik legizgalmasabb steak választékából. Az étterem különlegessége a borfal, melyen a házban megtalálható összes bor fel van sorakoztatva, így a látogatók kényelmesen tudnak választani az étel mellé.

Megközelítés

A Lavender Terasz Étterem az M7-es autópálya lehajtótól 1400 méterre helyezkedik el. A vendégek az étterem és panzió parkolójában ingyenesen parkolhatnak. Az épület előtt közvetlenül buszmegálló, tőle 150 méterre pedig vasútállomás található.