La Téne Desszertműhely & Kávéház – Badacsonytomaj

Bemutatkozás

Omlós briós, roppanós croissant, házi fagylalt és specialty kávé ígéretével édesíti a nyarat Badacsony legjobb cukrászdája, a La Téne Desszertműhely & Kávéház. Árnyas terasza épp csak annyira van távol a strandtól, hogy a jeges latte szürcsölése közben ne zavarjon a nyüzsi. Ha pedig megerednek az ég csatornái, a fiatalosra szabott belső térben ízlelgetheted a sütiket.

A La Téne műhely kiválóságát jól példázza, hogy a Dining Guide 2022-es toplistáján beírta magát az ország 7 legjobb vidéki cukrászdája közé.

Kínálat

A badacsonyi dolce vita egy olyan konyhában készül, amelynek alappilléreit a minőségi gasztronómia, a színvonalas alapanyagok és a magával ragadó ízélmények adják. A pultok dugig vannak édes kényeztetéssel: linzerek, tarte-ok, krémes sütik és a környék legkiemelkedőbb kakaós csigái versengenek a figyelmedért.

Amennyiben fagylaltra fáj a fogad, igazi kánaánban érezheted magad. Érdemes minél több ízt kipróbálni, de ha sikerül elcsípni az eperszezont, mindenképp teszteld le a helyi gyümölcsből főzött különlegességet! A szerteágazó választékban egyébként glutén- és laktózmentes, valamint vegán verziókat is találsz majd. Kávék terén gondosan pörkölt, újhullámos opciókra számíts.

Megközelítés

A La Téne Desszertműhely & Kávéház Badacsonytomajon, a strandról mindössze pár perces sétára vár rád. Megközelítéséhez használd az Egry sétányt.