Kisfaludy Gőzös Sétahajó – Balatoni Sétahajózási Kft. – Balatonfüred

Élvezd a lélegzetelállító tihanyi panorámát a Balaton egyetlen lapátkerekes gőzhajóján! A Kisfaludy Gőzös Sétahajó pazar lehetőséget nyújt a közös családi kikapcsolódásra, hiszen nincs olyan korosztály, amely immunis lenne a balatoni hullámhódításra. Még koktélbár és panoptikum is található a fedélzeten, így a reformkort idéző gőzös többrétegű élménnyel gazdagítja üdüléseteket.

Kisfaludy Gőzös Sétahajó

Menetrend

11:00 – Cappuccino járat (30% kedvezmény: meleg teák, kávék)
12:30 – Rétes járat (minden őszi ital mellé ajándék almás rétes)
15:00 – Cappuccino járat (30% kedvezmény: meleg teák, kávék)
16:30 – Rétes járat (minden őszi ital mellé ajándék almás rétes)
18:00 – Puncs járat (30% kedvezmény: őszi italok)

Hasznos információk

1 órás körutazásban lehet része annak, aki jegyet vált a naponta többször is elstartoló Kisfaludy sétahajóra. A kaland origója és végcélja is Balatonfüreden található, látványosságok terén pedig a Tihanyi-félsziget kincsei, valamint a nyugati öböl csodás formavilága mutatkozik meg. Jó hír még az is, hogy szívesen látják a házikedvencedet, csak legyen rajta póráz és lehetőleg szájkosár is.

A menetjegyet online vagy indulás előtt a helyszínen is megvásárolhatod. Fizetési lehetőségként készpénzt, bankkártyát, illetve OTP vagy MKB SZÉP kártyát fogadnak el. Utóbbi esetében a szabadidő zsebből vonják le az összeget.

Megközelítés

A Kisfaludy Gőzös Sétahajó Balatonfüreden, a Tagore sétánytól rövid sétára pihen. Megtalálásához elég csak követni a móló fehérlő vitorlásait.

Parkolás

Az autóval érkező vendégek 2 közeli parkoló közül tudnak majd választani. A Zákony utcai parkolóházban óránként 300 Ft-ért, a kicsit messzebb fekvő Huray utcai parkolóban pedig óránként 200 Ft-ért lehet állomásoztatni a járműveket.