Kenese Evezős Terasz – Balatonkenese

Bemutatkozás

Ha egy igazán fiatalos helyre mennél, akkor a Kenese Evezős Teraszban nem fogsz csalódni. Alig pár lépésre a Balaton partjától finom ételekkel és frissítő italokkal várnak mindenkit.

Kínálat

Itt biztos talál mindenki a fogára valót, a kínálat igazán bőséges. Ha tipikus strandos ételre vágysz, akkor jó választás lehet egy finom kemencében sült pizza vagy egy hatalmas hamburger. A pizzák közül választhatsz margaritát, magyarosat vagy akár tonhalasat is. A hamburgerek között felfedezhető igazán különlegesek is, ilyen például a garnélás burger, de aki nem fogyaszt húst, annak kiváló választás a vegaburger. Kérhetőek különböző frissensültek, grill ételek, tészták, quesadilla és természetes halak is. 4 féle hal közül lehet választani. Kapható hekk, keszeg, pisztráng és süllő is. Külön gyerek menüvel is kedveskednek a legkisebbeknek. Frissítők között csapolt sörök, borok, limonádék és üdítők szerepelnek.

Megközelítés

A Kenese Evezős Terasz a Vak Bottyán utcán helyezkedik el, csupán 5 perc sétára a Balatontól. A közelben egy hatalmas ingyenes parkoló található. A legközelebbi buszmegálló 700 méterre található, a vasútállomás pedig 10 perc sétára.