Kenese Bistro Bringatanya – Balatonkenese

Bemutatkozás

A Kenese Bistro Bringatanya egy csárda álcája mögé bújó étterem, ahol a klasszikus magyaros ételeken túl a vendégek részesei lehetnek új gasztronómiai élményekben is. A kiszolgálás és a pincérek figyelmessége kitűnő, az ételek családias környezetben, akár a hangulatos teraszon is fogyaszthatóak.

Kínálat

Levesek, frissensültek, halak, tészták és nem utolsó sorban magyaros ételek is megtalálhatóak az étlapon nagy választékban. A csülök tál hatalmas adag és az egyik kihagyhatatlan étele a bisztrónak. A kínálatban szerepel street food is, nagyon finomak a különböző variációban kérhető hamburgerek és gyrosok. A pizza felhozatal már csak hab a tortán, melyet forrón és frissen tálalnak. A megannyi ínycsiklandó fogás mellé figyelemre méltó az újszerű sörválaszték, illetve számos kiváló balatoni pincészet borát lehet fogyasztani. A házi jeges tea gyümölcsdarabokkal teli mennyei frissítő kisebbeknek és nagyoknak egyaránt.

Megközelítés

A Kenese Bistro Balatonkenesén közvetlenül a kerékpárút mellett található. Az autóval közlekedők közvetlenül a vendéglő mellett tudnak parkolni, a vonattal érkezőknek a vasútállomástól 800 métert kell gyalogolni.