Karolina Kávéház és Koktélbár – Balatonfüred

Balatonfüred

A Balaton északi partjának egyik legnépszerűbb helye a Karolina Kávéház és Koktélbár, ahol a kávét helyben pörkölik és mennyei házi sütemények kaphatók. Érdekesség, hogy a tulajdonos Schindele testvérek a kávéházat szeretett nagymamájukról nevezték el, akihez sok szép emlékük fűződik. Az egész évben nyitva tartó üzlet kellemes teraszáról a yacht club hajóinak fantasztikus látványa tárul a vendégek szeme elé. A mellette lévő Karolina Speizban saját készítésű portékákból, borokból és helyi termelők sajtjaiból lehet választani.

Kínálat

A Karolinában kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készítik házi süteményeiket. A házi krémest mindenképp érdemes megkóstolni, évek óta az egyik legkedveltebb sütemény a vendégek körében. A válogatott szemű, aromákban gazdag, helyben pörkölt, nemes Arabica kávéjuk igazi különlegesség. Natúr szálas teáik keverékét is maguk álmodták meg, melynek aromáját kizárólag a szárított gyümölcsök és virágszirmok adják. A finom borokhoz kézzel gyúrt házi kenyeret, valamint kelt tésztás köményes kiflit kínálnak.

Megközelítés

A Karolina Kávéház Balatonfüred jól frekventált részén, a yacht kikötőnél található. Az autóval érkező vendégeknek a Zákonyi utcai parkolót érdemes igénybe venniük. A füredi vasútállomás és autóbusz-állomás 15 perc sétával elérhető.

Élménykártya kedvezmény
Galéria
Helyszin
Elérhetőségek
Nyitva tartás: hétfő09:00-19:00 kedd09:00-19:00 szerda09:00-19:00 csütörtök09:00-19:00 péntek09:00-22:00 szombat09:00-23:00 vasárnap09:00-19:00
Kérdésed van? Írjon nekünk!
Élménykártya vásárlása
Élménykártya

Az élménykártya megvásárlásával a Balaton számos helyén kedvezmények is meglepetések várják az utazókat.