Jégpálya – Szigliget

Jó hírt hozunk a korizás szerelmeseinek: a Szigligeti Várudvar november 25-től már nem csak gasztrocentrumként szuperál, hanem egy jégpálya is jár az élmény mellé! A Szigliget Várudvar korcsolyapálya minden hétköznap 10:00 és 20:00 óra között, hétvégén pedig 10:00 és 21:00 óra között várja a csúszni vágyókat.

Szigliget Jégpálya

Az 500 négyzetméteres műjégpálya közvetlenül a Szigligeti vár tövében található, így elég tartalmas napot rittyenthetünk össze, ha várlátogatást is iktatunk a programtervbe. Akkor sincs gond, ha a tavalyi kényszerszünet után nem találod a felszerelésed, hiszen korcsolyabérlést is biztosítanak a helyszínen.

Ha elfáradtnátok a korizásban, a Szigligeti Várudvar kürtőskaláccsal, meleg italokkal és ínycsiklandó Digó pizzákkal ad extra energialöketet. Az már tényleg csak hab a tortán, hogy a finom fogásokon kívül adventi, szilveszteri, farsangi és egyéb programokat is kifőztek nekünk a szervezők.

Megközelítés

Szigliget a Balaton-felvidéken, Badacsony mellett terül el. Veszprém irányából a 77-es utat kell követni Tapolcáig. Röviddel a Bicsérdi Áruházak után egy bal kanyar vezet át Kisapáti felé, ahonnan már könnyű lesz rátalálni a Szigligetet is érintő 71-es főútra.