János Vendéglő – Siófok

A János vendéglőt  1997-ben alapítottuk Siófok-fürdőtelepi részén, ezen a csendes családias településen.

Igazi kis falu központ alakult a Szabadi fürdőtelep vasútállomás környékén, élelmiszerbolttal. postával, több kis vendéglátóipari egységgel, és fő attrakciójával a Galérius Wellness és élményfürdő. 5 km-s szabad strandja nagy vonzalom a kisgyermekes családoknak, de  a sportolni vágyók is megtalálják a lehetőséget, különösen a vízisí pályán és a szörf centrumban.

Családommal úgy láttuk itt megtaláljuk a számításunkat, ha tisztességesen gazdálkodunk, hazai, környékbeli friss alapanyagokkal készült ételeket és borokat kínálunk. Ezen úton indultunk el, és két fiam is tovább képezte magát a Kodolányi János főiskolában.

A ma embere szereti a hagyományos Magyar konyhát, a jó magyar borokat és a balatoni táját. Ezzel a hangulattal várjuk Vendégeinket ahol a vendéglős családja személyesen szolgálja a betérőket.

2016-ban átalakított nemdohányzó éttermünkben télen is fogadjuk vendégeinket 80 főig, és 30 fős sörkert pedig a nyári szezonban nyújt kellemes időtöltést.

A fejlődés megállíthatatlan, modernizáltuk a konyhát, téliesítettük az éttermet, kitoltuk a nyitvatartásunkat szinte évesre.

Reméljük, hogy vendégeink is értékelik törekvéseinket és egyre többen keresnek fel bennünket.

Kovács János

étterem-tulajdonos