Holdfénytúra – Badacsonyörs

Évről évre igyekeznek elkápráztatni a látogatókat a Folly Arborétumban, ugyanis csak kevesen sejtenék, de napnyugta után is tartogat meglepetéseket látogatóinak a hely. Éppen ezért az őszi Holdfénytúra során, megcsodálhatjuk a nyolc hektáron elterülő kert zöldellő növényeit, gyönyörködhetünk a panorámában és a csillagos eget kémlelve merülhetünk el a lélegzetelállító, különleges látványban. Gyere és dobd fel az őszi programjaidat egy kellemes hangulatú

Őszi időpontok

2022.09.10. – 20:00
2022.10.08. – 19:00

Hasznos információk 

A program teljes időtartama: 60-90 perc. Séta indulási helyszíne: Folly Arborétum bejárat (jelentkezés), Nádasház. A programon alkalmanként maximum 20 fő vehet részt. A programom mindenki saját felelősségére vehet részt, akiknek kényelmes (túra)cipő ajánlott a séta teljesítéséhez.

Megközelítés

Az arborétum Badacsonyörs és Ábrahámhegy között található a Kápolnavölgyi úton. A személygépkocsival közlekedőknek meredek és szűk útviszonyokra kell számítania, viszont az útviszonyok miatt leginkább autóval célszerű úticélunkat megközelíteni. A helyszínen a vendégek egy külön számukra kialakított területen parkolhatnak ingyenesen.