Gulyás Csárda – Balatonederics

Bemutatkozás

A Gulyás Csárda, csak rendezvények, családi összejövetelek, szülinapok, évfordulók idejére tart nyitva!

A Gulyás Csárda Balatonedericsen várja a hozzájuk ellátogató éhes vendégeket. Az étlap a tradicionális magyar ételeket és a nemzetközi konyha klasszikus fogásait is magába foglalja. Mire számíthatsz?  Házias ízekre, családias hangulatra, szuper kiszolgálásra és finomabbnál finomabb falatokra. A csárda kerthelysége remek helyszíne lehet egy baráti vagy családi összejövetelnek, beszélgetésnek.

Konyha

Az étlap jól átgondolt, készül marhából, szárnyasból, sertésből és halból is étel, így biztosan mindenki megtalálja a személyes kedvencét. Az előételek között feltűnik a hideg libamáj zsírjában és a velős pirítós is. Ezután a fantasztikus kezdés után biztosan nem lesz könnyű dolgunk, hiszen sorban sorakoznak fel a jobbnál jobb ételek. Aki igazán magyaros fogásra vágyik, választhatja a marhapörköltet vagy a pacalpörköltet is. Mindkettő isteni!

Balatoni étterem lévén természetesen feltűnik a halászlé, és egyéb halból készült finomságok. Ha családdal, barátokkal érkeztek, érdemes a 2 vagy 4 fős tálat választani, nagyon sok finomságot foglal magába.

A vacsorát mi mással is zárhatnánk le mint egy finom desszerttel. Különböző palacsinták közül választhatunk, köztük a jól ismert és a sokak által kedvelt gundel palacsinta. A csárdában lehetőség van különböző alkalmak lebonyolítására, köztük szülinapok, ballagások, esküvők.

Megközelítés

A Gulyás Csárda Balatonedericsen, a Balaton u. 10. szám alatt helyezkedik el, a 71-es és a 84-es számú út találkozásánál.