Gólyafészek Kávézó – Badacsonytördemic

A Gólyafészek Kávézó Badacsonytördemicben, a Badacsonyt körülölelő utcán helyezkedik el. Kinézetét tekintve teljesen beleolvad a lakóházak sokaságába, ám ami mégis különbözik, az a bejárat mellett található, hangulatos kialakított terasz. A mediterrán stílusú kávézó berendezésre mindenkit magával vonz, sugallják, hogy itt egy igazán kiváló kávé kapható.

Étkezési lehetőség

A Gólyafészek Kávézó étlapján található sütemények listája végtelen. Rengeteg különleges, különböző ízvilágú, formájú, más összetevőkből készült édességeket kóstolhatnak, melynek kiválasztása talán nehézséget okoz majd. A hűtőben sorjában sorakoznak az ínycsiklandó sütemények arra várva, hogy valaki elfogyassza őket.

Természetesen a kínálatból a különféle ízesítésű kávék sem maradhatnak ki, melyek tökéletes párosításként szolgálhatnak a sütemények mellé. Legyen az jegeskávé, forró kávé, forró csoki, ízesített kávé, biztosan mindenki megtalálja a magának megfelelőt. A kávék és sütemények elfogyasztása után a több, mint 10 ízű fagylalttal feltöltött hűtőnél a helyük.

Megközelítés

A Gólyafészek Kávézó a Badacsonytördemicet átszelő Szent István utcában helyezkedik el. Megközelítése rendkívül egyszerű, hiszen buszmegálló közvetlenül a kávézó mellett van, a vasútállomás pedig 6 perc sétára található. Az autóval érkező vendégeknek ingyenes parkolási lehetőség biztosított az utcában.