G&D Kézműves Cukrászda és Pékség – Balatonkenese

Bemutatkozás

Rendkívül bájos üzlettel találkozhatnak azok, akik Balatonkenesére a G&D Kézműves Cukrászda és Pékségbe látogatnak. A provence hangulatot árasztó aprócska helyiségbe belépve csodás termékekkel találja szembe magát az ember. Ízletes croissant, kakaós csiga, számtalan ropogós és tökéletes kenyér illata és látványa csábít kóstolásra. Kétségtelen, hogy az innen származó finomságokat ha megízleljük, egy valami biztosan megfogalmazódik mindenki fejében: mégpedig az, hogy az itt kapható finomságokból származó minden falat mennyei öröm.

Ez az a hely, ahová be kell térni és ki kell próbálni! Egy minőségben hiánypótló cukrászat, ahol a családias hangulatot a profi és kedves fogadtatás illetve kiszolgálás már önmagában megalapozza. A sok-sok finomságon pedig érezhető, egytől egyig szívvel-lélekkel készülnek.

Kínálat 

A kiváló minőségű ételek és reggelik csakis frissen a legjobb alapanyagokból készülnek, így előfordulhat, hogy a pogácsát, a kenyeret, vagy a rétest még gőzölögve, melegen vihetjük haza asztalunkra, egyenesen a sütőből. Nem érdemes kihagyni ha kenese közelében járunk az itt kapható eredeti, Őrség Aranya ország tortáját sem. A pékárukon és süteményeken, kekszeken kívül ajánlott az ízletes fagylaltokból is megkóstolni egy-egy gombóccal, melyek biztosan nem fognak csalódást okozni.

Megközelítés

A legkönnyebben a Fő utcáról érhető el az Óvoda utca, mely gyalogosan és autóval is könnyen megközelíthető. Gépkocsival a közelben, közterületen ingyenesen parkolhatunk. Ha pedig fürdőzés után támad kedvünk meglátogatni a cukrászdát, az sem fog gondot okozni, hiszen egy könnyed 10-15 perces sétával elérhetjük a strandtól úticélunkat.