Galerius Élményfürdő és Wellness Központ – Siófok

Felújítási munkálatok miatt a Galerius Élményfürdő zárva tart.

A 2006-os nyári szezontól várja vendégeit a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, amely Siófok fürdőjeként nemzetközi színvonalú szolgáltatásokkal biztosítja a kikapcsolódási lehetőséget minden korosztály számára.

Medencék

A mintegy 800 m² -es vízfelülettel rendelkező élményfürdőben összesen 6 medencével várják fürdőzésre a vendégeket. A legkisebbeket gyermekmedence vízi játékokkal, játszóház, a nagyobb gyermekeket pedig két csúszda és élménymedence is csalogatja. Az élményfürdő mellett termálvizes medencék is találhatóak a komplexumban. A gyógyvíz jótékony hatása segítheti a mozgásszervi problémák, nőgyógyászati és urológiai betegségek, bőrproblémák enyhítését.

Szolgáltatások

A létesítményben helyett kapott kettő nagy szaunavilág. Az alagsori naturista szaunavilágban egy 65 fős modern szauna készült el, amely jelenleg Magyarország legmodernebbjei közé tartozik, a Colosseum nevet kapta. A második emeleten fürdőruhás szaunavilág található, ahol 4 különböző szauna közül választhatnak a vendégek.

Mindezek mellett wellness kezeléseken, relax, aroma és vitalizáló masszázsokat vehetnek igénybe az ide látogató vendégek, biztosítva ezzel számukra a testi és lelki feltöltődést egyaránt.