Bringakali Kerékpáros Pihenő – Balatonakali

Már nevéből is adódóan látható, hogy a Bringakali Kerékpáros Pihenő ajánlott mindenkinek, aki kerékpárral fedezi fel a Balaton adta természeti csodákat. A Bringakali nem csupán egy pihenő, a pár órás relaxálást hasznosan is eltölthetik. A kerékpáros pihenő azzal a céllal jött létre, hogy minden lelkes kerékpározó egy helyen megtaláljon minden szolgáltatást, amire felfedező útja során szükség lehet. Legyen az kerékpárkölcsönző, szimpla relaxációs hely, kerékpárszerviz vagy étkezési lehetőség.

Szolgáltatások

A Balatont körülölelő több, mint 200 kilométeres kerékpárút sok családot, párt vagy kollégákat inspirál arra, hogy érdemes a Balatont 4 kerék helyett 2 keréken felfedezni. Sokkal hasznosabb, hiszen olyan helyekre is eljuthatnak, ahova autóval esetlen nem lenne lehetőség. Legyen az Balaton mentén található természeti látnivaló vagy különböző hegyek tetején húzódó kilátás, ahol a Balaton a lábuk alatt hever, biztosan mindenki talál valamilyen eldugott kis helyet kerékpáros útja során. A Bringakali Kerékpáros Pihenő Balatonakaliban várja kerékpárral túrázó vendégeit, hogy igényüket kielégítsék.

A Bringakaliba érkezve melegszívű fogadtatásban lehet részük, ahol a tulajdonosok arra törekednek, hogy útja során semmiben ne legyen hiánya. Az út során meghibásodott kerékpárokat a Bringakaliban lehetőség van szervizelni, hogy hátralévő útján biztonságosan közlekedhessen. Ha a felmerülő bajt nem lehet azonnal orvosolni, akkor sem kell aggódni, hogy esetlen itt a túra vége, a kerékpárkölcsönző szolgáltatás erre tökéletes megoldás. Ha esetleg hosszú utuk során megéheznének, a Bringakaliban arra is van lehetőség, hogy jól lakottan induljanak tovább.

Étkezési lehetőség

A Bringakali Kerékpáros Pihenő étlapja széles kínálattal rendelkezik, bárki kedvére válogathat gyors, de mégis finom ételeik közül. Ha megéheznek melegszendvicsek, virsli, tepertőkrémes és zsíros kenyér közül választhatnak, valamint júniustól szeptemberig minden nap menü áll rendelkezésre. Innivalót illetően kávék és üdítők, valamint szeszes italok kaphatók. Ha csak egy kis édességre vágynak, a forró nyári napokon egy kis energiaként a jégkrém és a csokoládé jó választás lehet.

Megközelítés

A Bringakali Kerékpáros Pihenő a városon átszelő kerékpárút mentén helyezkedik el, a strand és a kemping szomszédságába. A kerékpárral érkezők egyből kiszúrhatják, akik innen indulnak, azoknak sem jelent nehézséget a megközelítése. A legközelebbi buszmegálló kevesebb, mint  perc sétára helyezkedik el, vasútállomás szintén itt található. Az autóval érkező vendégeknek ingyenes parkolási lehetőség biztosított az épület előtt és mögött egyaránt.