Borcsa Étterem – Balatonfüred

Bemutatkozás

Kiemelkedő kulináris élmények várnak azokra, akik Balatonfüreden járva a Borcsa Éttermet választják egy kiadós ebéd vagy vacsora elfogyasztására. Népszerűségük nem a véletlen műve, ugyanis már több mint 30 éve képviselik a minőségi vendéglátást a magyar tenger partján. Hívogató teraszain meghitt, családias hangulat uralkodik, ráadásul szemet gyönyörködtető látványt nyújt a Balaton és a mellette futó Tagore sétány. Épülete 200 fő kényelmes elhelyezését biztosítja, a nyitott terasszal együtt azonban ez a szám akár 500 főre is duzzadhat, ezért rendezvények, ballagások és esküvői lakodalmak kedvelt színhelye.

Az Eszterházi Strand közelsége miatt mindig lendületesség és jókedv lengi be, ami gyorsan átragad a betérő vendégekre. A partszakasz naplementekor romantikus sétára csábít, míg a gyerekek szórakozásáért egy közeli játszótér felel. Barátságos légköre profi, minőségelvű kiszolgálással egészül ki. Az esti órákban élőzene teszi még emlékezetesebbé az étteremben töltött időt.

Konyha

A Borcsa Étterem kínálatát böngészve száj nem marad szárazon. Mindegy, hogy halra, vad- vagy szárnyas ételekre, esetleg egy adag ínycsiklandó marhapörköltre éhezik az ember, itt egész biztosan megtalálja majd a számításait. A sokoldalú étlap megkomponálásakor külön figyelmet fordítottak a gyerekek, a fogyókúrázók és a vegetáriánusok érdekeire. Minden étek magas színvonalú tálalással kerül a vendégek asztalára, a lehető legfrissebb alapanyagokból. Itallapjának sem kell szégyenkeznie: csapolt sörök, hideg üdítők, koktélok, kávékülönlegességek és helyi termelőktől származó zamatos borok alkotják.

Megközelítés

Az étterem a Tagore sétány keleti végénél fekszik, alig 30 méterre a Balaton vizétől. Mivel több strand is gyalogos távolságban van, érdemes fürdőzéssel egybekötni a gasztronómiai élményt. Nagyjából 12 perc sétával lehet elérni a Balatonarács vasútállomástól, a Szabadság út mentén. Az autóval érkezők a környező utcákban parkolhatnak.