Bacchus Étterem – Vonyarcvashegy

Bemutatkozás

Ha egy balatoni étterem a bor és a mámor istenét őrzi a nevében, akkor joggal feltételezhetjük, hogy szuper kaják várnak odabent. A vonyarcvashegyi Bacchus Étterem hozza a kötelezőket: finom ételeket szolgálnak fel, az adagok bőségesek és szép fedett terasz kapcsolódik az épülethez. Ha a klasszikus magyar ízek felé húz a szíved a balatoni nyaralás alatt, itt bátran válogathatsz az étlapról!

Konyha

Aki járt már kockásterítős balatoni vendéglőben az nagyjából a Bacchus kínálatával is tisztában van. Hagyományos levesek, frissensültek és salátafélék szerepelnek az állandó választékban. Kísérletezőknek érdemes a konyhafőnök ajánlatát is végigböngészni, valamint szezonális különlegességeket is felfedezhetünk az étlapon. Ha végképp nem tudunk dönteni, akkor a Bacchus-tál remek ízelítőt ad az étterem sokoldalú választékából. Desszertek terén a palacsinta hódít, ezt gesztenyés, kakaós, ízes, fagyis, Gundel és túrós változatban is megkóstolhatják a vendégek.

Megközelítés

A Bacchus Étterem Vonyarcvashegy központi részén, közvetlenül a 71-es út mellett található. Kedvező fekvése miatt távolsági buszjáratokkal is könnyen megközelíthető. Parkolni a környező utcákban lehet, ingyenesen.