Aligha Kert – Balatonvilágos

Aligha találsz jobbat!

Mindenképp érdemes felvenni a gasztro úticélok listájára az Aligha Kertet, hiszen minőségben és strand kajában itt biztosan nem szenvedünk hiányt. Szaftos kézműves hamburgerek, friss lángosok, frissen készült ízletes halak vagy saláták…mindezeket egy színekben pompázó, dizájnos retro környezetben fogyaszthatod el. Gyertek el a családdal vagy barátokkal, hogy bele kóstoljatok egy igazi retró élménybe.

Történelem 

A korábban …ként üzemelő régies épület egy renováláson esett át, ezt az épületet csinosították ki a tulajdonosok. Az ötletes nevet viselő büfé a klasszikus, rendszerváltás előtti büfé kultúrát viszi tovább, hiszen strand ételeket kaphatunk, viszont a minőség magasan az átlag felett.

Konyha

Friss lángosok, sült halak és a klasszikus hekk vagy saláta variációk…ezekkel mind találkozhatunk az Aligha étlapján. Ízletes kézműves hamburgerek, melyhez a szószokat és a hagymalekvárt a konyhán készítik el. Az ételek finom fűszerezését köszönhetjük annak is, hogy saját fűszerkertből dolgoznak. Külön épületben kaphatsz a strandtól nem messze lángost, fagylaltot és frissítő italokat is.

Megközelítés

Az Aligha Kert Club Aliga Balatonvilágoson, az Aligai úton található. Akár közvetlen a Balcsi partjára is leszaladhatunk jóllakottan, az ebéd utáni sziesztára.