Helyszín : Szántód

Tutti Helynekem – Szántód

A Tutti Helynekem Szántód egyik egyszerű, de kitűnő minőségű fagyizója, ahol a kellemes hangulat és jókedv is garantált.

Bubistro Specialty Coffee – Szántód

A Bubistro egy kis vintage kávézó, ami idén már reggelizőként is funkcionál Szántód szívében. 2021-ben nyitotta meg kapuit a nagyvilág előtt. Nem titok, a hely névadója Bubbancs, röviden Bubi a kiskutyánk. Specialty kávét készítünk, méghozzá Európa vezető kávépörkölőjének a The BARN kávéjából.

Point Kávézó – Szántód

A Point Kávézó vagy ahogy korábbi nevén többen is ismerték, Korall Kávézó nem a tipikus turistaközpontban található vendéglátóegység, hiszen ez inkább a Balatontól kicsit távolabb eső, élelmiszer üzletekkel övezett részen működik.

Szántódi Erdészeti Étterem

Szántódi Erdészeti Étterem   Közel két évtizede már, hogy Szántód és a környékbeli lakosok melegétkeztetése céljából megnyitottuk melegkonyhás éttermünket. Fő profilunk, az egész évben állandó lakosok ebéd menürendszerben való kiszolgálása, valamint az itt nyaraló vendégek kedvező étkezési feltételekkel való kiszolgálása, ellátása. Igen kedvező feltételek mellett, háromféle napi menüből lehet választani. A menük egy levesből, egy …

Szántódi Erdészeti Étterem Read More »

Pizzeria-pescara – Szántód

A Pizzeria-pescara Szántód egyik kicsi, de annál kedveltebb falatozója, ami elsősorban a gyorsételek szerelmeseinek lehet maga a mennyország. A nyári melegben az árnyékolt teraszon kellemes hangulatban fogyaszthatja el mindenki a választott ételét-italát, utószezonban pedig, amikor már hidegebb van, akár házhoz is szállítják a finomságokat, hogy senkinek se legyen hiányérzete.

Millacsinta Bistro – Szántód

Ha igazán különleges és laktató fogásokat keresel, akkor a Balaton déli partján található Millacsinta a te helyed! Ide tényleg csak az jöjjön, aki nem sajnálja magától a kalóriákat és nyitott az új ízekre, mert olyan hihetetlenül bőséges és egyedi ételeket kóstolhatunk, amit máshol keresve se találunk.

Kapitány Vendéglő – Szántód

A Kapitány Vendéglő közel harminc éve működő családi vállalkozás, mely melegkonyhás kiszolgálásával Szántód egyik legkedveltebb helyévé lépett elő. Az étterem állatbarát, így kis kedvenceinket is bármikor szívesen látják, továbbá másik előnye még, hogy az épület méretéből adódóan családi és céges rendezvények helyszínéül is szolgálhat. Itt tényleg a vendég igénye a fontos, aminek köszönhetően a nagy …

Kapitány Vendéglő – Szántód Read More »

St. Kristóf Étterem – Szántód

St. Kristóf Étterem   Éttermünk 1990 óta működő családi kisétterem. St.Kristóf az úton és a vízenjáró utazók védőszentje. Már az ókori Római Birodalom idejében is jelentős vízi és kereskedelmi útvonalak keresztezték egymást itt, Szántódon. Vendéglőnk célja, hogy a vendég mindig elégedett legyen. Étlapunkon helyi jellegű, házias, frissen készített ételeket kínálunk. Kerüljük a tartósító és adalék anyagos nyersanyagokat. …

St. Kristóf Étterem – Szántód Read More »

Szent Kristóf kápolna – Szántód

A szt. Kristóf -kápolna Szántódpusztán található és a Zamárdi rk. plébániához tartozik, amely megtekintésére külön belépő díjat nem kell fizetni. Továbbá, díjmentesen be lehet lépni a július utolsó vasárnapján szt. Kristóf tiszteletére rendezett tábori szt. misére és autószentelésre. A puszta fölötti domb mindenképpen olyan hely, amely kínálja a lehetőséget, hogy templomot, vagy kápolnát emeljenek. Itt …

Szent Kristóf kápolna – Szántód Read More »

Kossuth park – Szántód

Szántód vasútállomásával szemben található a Kossuth park, szélén Kossuth Lajos mellszobrával, melyet Várhelyi György szobrászművész készített. Az emlékművet Kossuth Lajos születésének 200. évfordulója alkalmából készíttette az önkormányzat.